Balení obsahuje:
Středně silná káva s jemnou příchutí oříšků a vanilky. Hlavním specifikem této kávy je ruční zpracování nákladnější mokrou metodou, která zaručuje nejvyšší kvalitu. Díky střednímu pražení dosahuje vyváženějšího a kvalitnějšího aroma. Tato směs je vhodná na přípravu všech druhů kávových nápojů. Káva je pražena v lokální rodinné pražírně. Složení kávy tvoří 100 % výběrová Arabica. Hmotnost 50 G.
Silná káva s výraznou příchutí kakaa, tabákového aroma a vlašských ořechů. Tato směs vybraných kávových zrn z Kuby je pražena v lokální rodinné pražírně, což podtrhuje její autentičnost. Doporučuje se především pro přípravu espressa a ristretta. Díky své jedinečné chuti a aroma je tato káva oblíbenou volbou mezi znalci kávy. Složení kávy tvoří 100 % výběrová Arabica. Hmotnost 50 G.
- Mandle v bílé čokoládě s malinami
Mandle v polevě z malin a bílé čokolády jsou vynikajícím lahodným pokušením pro všechny věkové kategorie. Kromě toho, že jsou samy o sobě lahodné, můžete je skvěle využít například při oživení chuti jogurtu. Kromě toho, abyste obohatili chuť a posílili nutriční hodnotu, můžete je smíchat s různými druhy ořechů nebo sušeného ovoce a vytvořit tak výživnou svačinu, která je vždy snadno dostupná.
Alergeny: Produkt obsahuje mléko, skořápkové plody a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy). Složení: Mix čokoládových polev 69 % (bílá, mléčná a hořká), mandle 31 %. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %. Země původu: Velká Británie. Nutriční hodnoty, podrobné složení a více informací naleznete na našem webu záložce - Informace o produktech. Hmotnost 100 G.
Káva a mandle v čokoládě jsou baleny v sáčcích a uloženy v papírové dárkové krabičce o rozměrech 22 x 15 x výška 5,5 cm.
Trieste - hlavní město kávy Itálie
Trieste, domov největšího kávového přístavu ve Středomoří a jedné z nejstarších italských značek kávy, je město postavené na kofeinu.
V každém italském městě začíná denní rytmus v kavárně. Ale v Trieste, městě na severovýchodním pobřeží Itálie, tento rytmus přichází již s probuzením. Když zajdete do kterékoli zdejších kaváren, slyšíte kromě známého cinkání šálků a syčení kouřícího mléka, jak si lidé objednávají „capo in b“: mini cappuccino podávané ve sklenici, které je v Trieste oblíbené. Je to jeden z mnoha důvodů, proč se toto město sevřené mezi Slovinskem a Jadranem nepodobá žádnému jinému v Itálii.
Kavárny jsou pro mnoho Italů druhým obývacím pokojem. Stejně jako v jejich domovech se i ve zdejších kavárnách často odehrává společenský život, kde se lidé všech generací scházejí s přáteli, aby sdíleli nejnovější události a trávili tam svůj volný čas. V zemi posedlé kávou může být však mnoho lidí překvapeno, když zjistí, že právě toto vzdálené pohraniční město je běžně považováno za italské neoficiální „hlavní město kávy“. Triestanech se nejen říká, že vypijí dvakrát tolik kávy za rok než kdekoli jinde v Itálii – ohromujících 10 kg kávových zrn ročně – ale je také domovem hlavního středomořského kávového přístavu a jedné z nejstarších rodinných pražíren, Torrefazione „La Triestina“.
Pražírna – Torrefazione „La Triestina“