Balení obsahuje:
Luxusní velmi jemná krémová káva s čokoládovou příchutí. Jedná se o směs vybraných kávových zrn z Kostariky, Kolumbie, Santosu a Vietnamu. Tato káva je pražena rodinnou společností La Triestina v centru italského města Trieste. Její kvalitu ocení milovníci jemné kávy, kteří si ji denně dopřávají ve velkém množství. Složení kávy je 97,5 % výběrová Arabica a 2,5 % prvotřídní Robusta. Hmotnost 50 G.
Aromatická velmi sladká a jemná káva. Jedná se o směs vybraných kávových zrn z Kolumbie, Santosu a Vietnamu. Tato káva je pražena rodinnou společností La Triestina v centru italského města Trieste. Její výraznou aromatickou příchuť ocení především milovníci smetanových kávových nápojů. Složení kávy tvoří 80 % výběrové Arabica a 20 % prvotřídní Robusta. Hmotnost 50 G.
Výběrová silná káva vhodná na espresso. Jedná se o směs vybraných kávových zrn z Kolumbie a Vietnamu. Tato káva je pražena rodinnou společností La Triestina v centru italského města Trieste. Oblibu najde u osob preferujících příjemnou nahořklou příchuť kávy s vyšším obsahem kofeinu. Složení kávy tvoří 50 % výběrové Arabica a 50 % prvotřídní Robusta. Hmotnost 50 G.
Středně silná káva s jemnou příchutí oříšků a vanilky. Hlavním specifikem této kávy je ruční zpracování nákladnější mokrou metodou, která zaručuje nejvyšší kvalitu. Díky střednímu pražení dosahuje vyváženějšího a kvalitnějšího aroma. Tato směs je vhodná na přípravu všech druhů kávových nápojů. Káva je pražena v lokální rodinné pražírně. Složení kávy tvoří 100 % výběrová Arabica. Hmotnost 50 G.
Silná káva s výraznou příchutí kakaa, tabákového aroma a vlašských ořechů. Tato směs vybraných kávových zrn z Kuby je pražena v lokální rodinné pražírně, což podtrhuje její autentičnost. Doporučuje se především pro přípravu espressa a ristretta. Díky své jedinečné chuti a aroma je tato káva oblíbenou volbou mezi znalci kávy. Složení kávy tvoří 100 % výběrová Arabica. Hmotnost 50 G.
Jemná smetanová káva s nasládlou příchutí čokolády, karamele a čerstvých mandlí. Vyváženou chuť dolaďují tóny květového aroma. Jedná se o směs vybraných kávových zrn z Guatemaly. Tato káva je vhodná k výrobě nápojů, jako jsou cappuccino a latte, ale potěší i milovníky jemného espressa. Káva je pražena v lokální rodinné pražírně. Složení kávy tvoří 100 % výběrová Arabica. Hmotnost 50 G.
Káva je balena v sáčcích a uložena v růžové papírové dárkové krabičce o rozměrech 22 x 22 x výška 5,5 cm.
Trieste - hlavní město kávy Itálie
Trieste, domov největšího kávového přístavu ve Středomoří a jedné z nejstarších italských značek kávy, je město postavené na kofeinu.
V každém italském městě začíná denní rytmus v kavárně. Ale v Trieste, městě na severovýchodním pobřeží Itálie, tento rytmus přichází již s probuzením. Když zajdete do kterékoli zdejších kaváren, slyšíte kromě známého cinkání šálků a syčení kouřícího mléka, jak si lidé objednávají „capo in b“: mini cappuccino podávané ve sklenici, které je v Trieste oblíbené. Je to jeden z mnoha důvodů, proč se toto město sevřené mezi Slovinskem a Jadranem nepodobá žádnému jinému v Itálii.
Kavárny jsou pro mnoho Italů druhým obývacím pokojem. Stejně jako v jejich domovech se i ve zdejších kavárnách často odehrává společenský život, kde se lidé všech generací scházejí s přáteli, aby sdíleli nejnovější události a trávili tam svůj volný čas. V zemi posedlé kávou může být však mnoho lidí překvapeno, když zjistí, že právě toto vzdálené pohraniční město je běžně považováno za italské neoficiální „hlavní město kávy“. Triestanech se nejen říká, že vypijí dvakrát tolik kávy za rok než kdekoli jinde v Itálii – ohromujících 10 kg kávových zrn ročně – ale je také domovem hlavního středomořského kávového přístavu a jedné z nejstarších rodinných pražíren, Torrefazione „La Triestina“.
Pražírna – Torrefazione „La Triestina“
Lokální rodinná pražírna
Tato směs kávy pochází z lokální rodinné pražírny, která si zakládá především na vysoké kvalitě. Pečlivě vybírá dodavatele té nejkvalitnější kávy z malých rodinných farem v jižních a středních oblastech Ameriky. Vybraná kávová zrna jsou následně pražena ve velmi malých dávkách tradičním způsobem, aby byla zachována maximální kvalita, aroma a jedinečná chuť kávy.